Home > Diensten > Sierpleister

Sierpleister

Klik op de afbeelding voor meer voorbeelden

Zoekt u een sfeervolle maar ook duurzame afwerking voor de muren van uw woning? Informeer dan eens naar de voordelen van sierpleister. Charmant, tijdloos, oerdegelijk én onderhoudsvriendelijk.

 

De fraaie decoratieve structuur van dit product op kunststofbasis maakt uw wanden helemaal af. Sierpleister is een onderhoudsvriendelijke en stootvaste oplossing. Schoonmaken of overschilderen? Geen enkel probleem. De fraaie grofkorrelige structuur blijft mooi intact.

 

Hoe werkt het?
Het gladstrijken en voorbehandelen van de muren is stap nummer één. Daarna volgt het échte vakwerk. De sierpleister wordt vakkundig aangebracht in een korreldikke laag van 1 tot 4 mm. Met een kunststofspaan schuren we de wanden door in die typerende fraaie structuur. Het eindresultaat oogt warm en past prima bij zowel een authentiek als een modern interieur.

 

Sierpleister in alle soorten en kleuren
Sierpleister is verkrijgbaar in talloze soorten en uitvoeringen. Traditionele voorbeelden zijn spachtelputz en granol. Decoratieve sierpleisters, zoals de moderne metallic sierpleister, zijn tegenwoordig ook populair. Ook wat de kleuren betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Sierpleister is leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Die ene droomkleur voor uw interieur zit er gegarandeerd tussen!

 

Stucadoorsbedrijf Van der Harg adviseert u graag over de mogelijkheden bij u in huis.
 

5 Jaar garantie. Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kies u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk. Meer weten? Lees hier snel verder.