Home > Diensten > Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten

Klik op de afbeelding voor meer voorbeelden

Sierlijsten en ornamenten zijn sfeervolle blikvangers in elk interieur. U wilt uw woonkamer verwennen met een klassieke uitstraling? Of bent u juist op zoek naar een uitgesproken trendy product? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

 

Sierlijsten en ornamenten komen prachtig tot hun recht in klassieke herenhuizen en monumentale panden. Maar ook in nieuwbouwwoningen zijn deze versieringen een klasse apart.

 

Sierlijsten, ornamenten, rozetten en kooflijsten brengen uw woning tot leven. Ze creëren een aangename sfeer en uw woonkamer oogt ruimer. Omdat ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en stijlen, zijn deze fraaie producten geschikt voor elk interieur. Klassiek of romantisch, met Griekse en Romeinse decoraties. Maar ook strakke, trendy modellen voor de modernere woning zijn volop verkrijgbaar.

 

Hoe werkt het?
Voor het plaatsen van sierlijsten, ornamenten en andere decoraties bent u bij Stucadoorsbedrijf Van der Harg aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de afmetingen en eventuele combinaties. Het bevestigen is zonder meer een vak apart. Wij werken voornamelijk met modelgips ornamenten. Deze kunnen naadloos met elkaar verbonden worden. U zult zien dat het eindresultaat verbluffend is.

 

Benieuwd naar ons assortiment? Laat u inspireren en download hier een folder boordevol prachtige ideeën.
 

5 Jaar garantie. Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kies u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk. Meer weten? Lees hier snel verder.