Home > Diensten > Airless spuitwerk

Airless spuitwerk

Klik op de afbeelding voor meer voorbeelden

Zoekt u een schilder om de muren en plafonds van een glanzende verflaag te voorzien? Dat is niet nodig. Vraag uw stucadoor eens naar de voordelen van airless spuiten. Daar kan geen verfroller tegenop.

 

Airless spuiten is een nieuwe techniek om vers gestukadoorde wanden en plafonds te sausen. Dat kan in iedere gewenste kleur en het eindresultaat is verbluffend. Mooier en strakker dan met de traditionele verfroller die bijna altijd sporen achterlaat. En het mooie is…het gaat veel sneller!

 

Hoe werkt het?
Wij behandelen het gestukadoorde oppervlakte met een airless spuitmachine. De latex vernevelt omdat deze onder hoge druk door een nauwe spuitopening wordt geperst. Deze techniek zorgt voor een streeploos eindresultaat, terwijl de structuur intact blijft.

 

Eén adres voor stucwerk en spuitwerk
Stucadoorsbedrijf Van der Harg is gespecialiseerd in stucwerk én in spuitwerk. Eén adres voor alle werkzaamheden. Dat scheelt u een hoop geregel, en het is nog voordeliger ook. Vraag nu naar de aantrekkelijke combitarieven!

 

Airless spuiten gaat sneller dan traditioneel schilderwerk en is geschikt voor de behandeling van grote oppervlaktes. Bijvoorbeeld voor het spuiten van de platen zolderkap van nieuwbouwwoningen. Ook spack en spachtelputz zijn geschikt voor behandeling met deze baanbrekende techniek.
 

5 Jaar garantie. Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kies u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk. Meer weten? Lees hier snel verder.