Home > Ons bedrijf

Onze troeven? Kennis, vakmanschap en ervaring

Stucadoorsbedrijf Van der Harg is een allround specialist in traditioneel en modern stucwerk. Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel.

 

Welkom op onze website
Mijn naam is Kevin van der Harg, een ervaren stukadoor die zich voortdurend verdiept in de laatste technieken en ontwikkelingen. Mijn stucadoorsbedrijf is gevestigd in Rotterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Door de samenwerking met Stucadoorsbedrijf Rigter uit Breda zijn we niet alleen in de Randstad, maar ook in diverse regio’s van Zuid-Nederland actief. Omdat we streven naar de allerhoogste kwaliteit, besteden wij geen werkzaamheden uit. We houden alles in eigen hand.

 

Van nieuwbouw tot renovatie
Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten stucadoorswerkzaamheden. Zowel renovatieklussen als kleinere nieuwbouwprojecten staan op onze agenda. We zetten onze schouders onder de meest uiteenlopende vormen van wand- en gevelafwerking. Van traditioneel stucwerk tot moderne technieken zoals airless spuitwerk.

 

Onze opdrachtvers
Onze opdrachtgevers zijn particuliere huizenbezitters, woningbouwverenigingen en aannemers.


Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kiest u voor:

Vakkennis en ervaring
Zoekt u een ervaren stucadoor met kennis van traditionele en moderne stucwerken? Bij Stucadoorsbedrijf Van der Harg bent u aan het goede adres. De kwaliteit van stucwerk wordt bepaald door verschillende factoren. De ervaring en gedrevenheid van de stukadoor. De kwaliteit van de materialen en het gereedschap. Uiteraard speelt ook vakkennis een doorslaggevende rol. Het stucadoorsvak is een klassiek ambacht, maar vandaag de dag volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Up-to-date kennis van de nieuwste technieken, methoden en materialen zijn onmisbaar voor de moderne stucadoor.
Daarom investeren wij voortdurend in kennis en bijscholing. Een garantie voor kwaliteit van nu.

 

Duurzame kwaliteit
Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom werkt Stucadoorsbedrijf Van der Harg uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen.

 

Service van A tot Z
Service staat met grote letters op ons visitekaartje. Van advies tot offerte, van de perfecte afwerking tot een uitstekende nazorg. Zowel voor, tijdens en na onze werkzaamheden staan wij tot uw dienst. Goede adviezen zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij lichten graag toe welke technieken en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw situatie.

 

Geen rommel, netjes werken
Vreest u voor een rommeltje in huis? Dat is niet nodig! Wij werken uitermate netjes en ruimen alles keurig op. Als wij uw woning verlaten zijn de enige souvenirs de prachtige wanden en oogstrelende plafonds.

 

Scherpe tarieven
Onze tarieven zijn scherp en concurrerend, onze offertes helder en duidelijk.
Dankzij de verlaging van het BTW-tarief zijn onze prijzen zelfs extra aantrekkelijk. Meer weten? Lees hier snel verder.
 

5 jaar garantie
Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kiest u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk. Meer weten? Lees hier snel veder.

 

 

5 Jaar garantie. Kiest u voor Stucadoorsbedrijf Van der Harg, dan kies u voor 5 jaar garantie op binnenstucwerk. Meer weten? Lees hier snel verder.